04.12.2020. Volonterski centar Zagreb u partnerstvu s Gradom Zagrebom dvanaestu godinu zaredom dodijelio je Volonterskog Oskara, nagradu za najsjajnije volontere grada Zagreba u 2020. godini. Ove je godine nagrađeno troje finalista, a najveći broj glasova građana osvojila je Viktorija Petek, volonterka udruge Mali zmaj, koja je osvojila Volonterskog Oskara te je proglašena dobitnicom zagrebačke nagrade za volontera/ku 2020. godine.

Volonterske Oskare osvojili su i Zvonko Grgec, volonter Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo, i Lara Andrić, volonterka udruge Are You Syrious?. Uz troje finalista, volonterki udruge La Verna – Antoniji Jušić dodijeljena je nagrada za životno djelo za gotovo tri desetljeća dug volonterski angažman u zajednici.

Zahvala Volonterskom centru Zagreb na organizaciji ovako divnog događaja koji ističe poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u našem gradu. Svaki od finalista dobio je ručno izrađenu statuu volonterskog oskara i personaliziranu poruku. Ovo je divna poruka koju su namijenili našem tati Zvonku : HVALA VAM  ZVONKO NA TOLIKOJ POSVEĆENOSTI U PROMICANJU ZAJEDNIČKE RODITELJSKE SKRBI I RAVNOPRAVNOG RODITELJSTVA ! ” 

Zahvala svim našim članovima i volonterima, zahvaljujemo svakom glasu za našeg Zvonka.

Glas tate Zvonka je glas tata i mama koji vole i brinu o svojoj djeci i napravit će sve što mogu da im pruže sretno djetinjstvo. Ono što je on  prošao i što prolazi u svojoj borbi za dijete nitko ne može opisati i teško može razumjeti, ali njegova nada je neupitna, ljubav prema kćerki bezuvjetna i ono što bi nekoga uništilo, našeg tatu Zvonka je ojačalo. 

U svom govoru i zahvali tata Zvonko je uz ostalo na kraju poručio : “Hvala vam svima. Moja  želja je da još jednom u životu vidim svoju kćer” 

 

 

 

                                       

Podijelite na društvenim mrežama: