Služba za građane Hrvatskoga sabora već tradicionalno prigodom obilježavanja Dana neovisnosti 08.10.2019.  organizirala manifestaciju Dan otvorenih vrata Hrvatskoga sabora.

Sabor je tako svoja vrata za građane otvorio i ove godine koji su uz stručno vodstvo mogli razgledati dvorane i druge radne i protokolarne prostore Hrvatskoga sabora koji nisu dio uobičajenih programa obilaska za posjetitelje.

Nakon vođenog obilaska Sabora, građani su imali prigodu sudjelovati na svojevrsnom aktualcu s državnim vrhom u sabornici, a tu su priliku iskoristili da im postavljaju razna pitanja, kako osobne naravni vezano uz svoje neriješene imovinsko-pravne odnose, neriješene statuse, alimentacije, bračne probleme, tako i “nacionalna” pitanja. Na ova osobna pitanja premijer i ministri im nisu mogli odmah odgovarati, pa su građani pozvani da nakon događaja resorne ministre detaljnije upoznaju sa svojim problemima.

Pravdu za svoju djecu u Saboru su potražili tata Dario iz Poreča i tata Zvonko iz Zagreba. 

 

          

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/mnostvo-gra-ana-zavirilo-u-sabor-ovo-ce-biti-vjerojatno-jedan-od-najposjecenijih-dana-otvorenih-vrata-1350788 – www.vecernji.hr

Podijelite na društvenim mrežama: