05.10.2020. tajnica Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo u ugodnom prostoru Društvenog centra Prečko održala je neformalni sastanak sa koordinatoricom aktivnosti gđom Ana Marijom Stančerić. 

Društveni centar Prečko na adresi Josipa Slavenskog 7 počeo je sa svojim aktivnostima početkom rujna ove godine. Građanima je dostupan u svrhu unaprjeđenja kvalitete života i socijalne uključenosti, poticanja na cjeloživotno obrazovanje, unaprjeđenje zdravlja i prevencije bolesti, uključivanja na tržište rada te općenito kvalitetnijeg provođenja vremena u lokalnoj zajednici. 

Aktivnosti koje su trenutno dostupne zainteresiranom lokalnom stanovništvu koje se odvijaju u Društvenom centru prečko i na koje su građani slobodni prijaviti se i prisustvovati vidljive su na fb stranici  : https://www.facebook.com/Dru%C5%A1tveni-centar-Pre%C4%8Dko-126043842318644/

“Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Matice umirovljenika Hrvatske. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom dokumentu isključiva su odgovornost Matice umirovljenika Hrvatske i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. ” 

Zahvaljujemo se na pozivu te veselimo budućoj suradnji o kojoj ćemo pravovremeno obavijestiti naše članove, korisnike naših usluga i sve zainteresirane.

 

 

                                   

                                                        

Podijelite na društvenim mrežama: