U nedjelju 01.05.2022.  Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo sudjelovala je u Projektu Ilica.
 
Projektima SRETNO DJETINJSTVO i ODABRALI TATE pozitivnim primjerima pokazali smo kako djeca uz mamu i tatu provode sretno i veselo zajedničko vrijeme, koliko je za njihov odrastanje važna uloga oba roditelja, te kako je važno zajedništvo roditelja i kad oni nisu više u vezi ili braku.
U veselom okruženju Projekta Ilica organizirali smo  kreativnu radionicu za djecu. Šarene, vesele dječje slikarije odmah smo postavili uz naš štand te su tako svi mogli vidjeti predivne radove dječjih ruku i mašte na izložbi na otvorenom naziva “SRETNO DJETINJSTVO”. Svaki mali umjetnik pritom je dobio i nagradu za sudjelovanje. 
Hvala roditeljima koji su doveli svoju djecu za naš stol i sa njima sudjelovali u aktivnostima. Zašarenili smo Ilicu dječjim radovima koje smo izložili kao izložbu SRETNO DJETINJSTVO na otvorenom . Svi radove malih umjetnika bit će izloženi u Knjižnici Voltino povodom Dana obitelji koji se obilježava 15.05.2022. 
 
Velika zahvala našim volonterima i članovima koji su nam bili pomoć i podrška u aktivnostima organiziranja i provođenja projekta. 
Hvala Volonterskom centru Zagreb  koji su nam posudbom stolica omogućili da dječici bude ugodnije za našim kreativnom, veselim stolom u Ilici. 
Hvala organizatorima https://projektilica.com/ Omogućili su svima nama da našu Ilicu pretvorimo u oazu veselja, šarenila i velike pozitive. Svojom profesionalnošću uz veliki trud i rad svima su bili dostupni i svima su nam pomogli da ostvarimo najbolje što je moguće naše aktivnosti.
 
Uz veselo druženje, crtanje i razgovor naša udruga, naši članovi i volonteri pokazali su djeci i svima koliko je važna suradnja roditelja i cijele obitelji te njihovo zajedništvo u radu sa djecom.
 
           

Podijelite na društvenim mrežama: