U utorak 17.12.2019. u prostorijama MZ Horvati-Srednjaci održana je redovita skupština Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo. 

Predložen je i potvrđen dnevni red : 

1.Izbor zapisničara i ovjerovitelja

2.Prijedlog i potvrda Financijskog plana  Udruge za 2020. godinu te prijedlog i potvrda Plana rada udruge za 2020. godinu

3.Prisutnost Udruge u medijima tokom  2019.godine

4.Razno

 

Za zapisničarku je predložena i potvrđena Melita Požgaj, a za ovjerovitelja predložen i potvrđen Zvonko Grgec. Prijedlog Financijskog plana i Plana rada Udruge za 2020.godinu je potvrđen jednoglasno od svih članova na Skupštini. 

 

Predsjednik i tajnica >Udruge dali su kratki sažetak rada Udruge u 2019.godini sa naglaskom na pojačanu aktivnost  Udruge koja se očitovala kroz 4 tribine i 1 Okrugli stol 

27.02.2019. Okrugli stol : “Ravnopravno roditeljstvo – stvarnost ili mit ”

10.05.2019. u Poreču Tribina “Manipulacija i otuđenje djece”

15.05.2019. Tribina “Zar je loše imati doma dva?”

08.11.2019. u Poreču u sklopu Poreč DOX-a Tribina “Kuda idu naša djeca”

20.11.2019. Tribina “Dijete u fokusu” u suradnji sa Hrvatskom komorom socijalnih radnika

Članovima skupštine dat je kratak pregled provedenog projekta “I JA ĆU JEDNOG DANA BITI TATA – podrška očevima u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva”, financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

Posebno je naglašeno prisustvo udruge u medijima na različitim radio postajama, televiziji i portalima ( Radio sljeme, Hrvatski radio Knin, Radio slavonija, Radio Novi Marof, Radio Jaska, Radio Sunce Split, Radio Dalmacija, Radio Istra, Hrt 4, Hrt 1, TV JABUKA, N1 Televizija, TV Jadran…)

Član udruge Edin Sarač predstavio je rezultate upitnika koji je proveden među članovima udruge a u svrhu razvitka javne promocije i novih aktivnosti udruge. 

Dani su konkretni prijedlozi za daljnji rad udruge koji su prihvaćeni od svih prisutnih. 

 

Sve daljnje aktivnosti članovi i zainteresirani mogu  pratiti na fb i web stranici udruge. 

 

                   

Podijelite na društvenim mrežama: