09.04.2019. održano je drugo savjetovanje Radionice “Privrženost u odnosu s drugima” u sklopu projekta “I JA ĆU JEDNOG DANA BITI TATA – podrška očevima u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva” koji provodi Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo.

U radionici “Privrženost roditelja i djece” koja se održala 9. travnja 2019. polaznici su upoznati kako roditelji mogu svoju djecu učiniti snažnim ljudima, a kako ih slomiti za cijeli život. Pritomsu imali prilike upoznati kako su njihovi roditelji uspostavljali privrženost s njima, odnosno kojem roditelju, ocu ili majci su u odrasloj dobi više privrženi, putem anonimne primjene upitnika IPPA (Inventory of Parent and Peer Attachment, preveden na hrvatski jezik). Na kraju su raspravili koja sva područja roditeljske skrbi je potrebno ispitati da se može procijeniti privrženost djeteta s roditeljem.

Sljedeće savjetovanje koje će psiholog Bojan Klapčić održati , “Privrženost između odraslih osoba” održat će se u utorak 16.04.2019. u 20:00 h na adresi Horvaćanska cesta 54.

 

                          

 

 

 

 

                             

Podijelite na društvenim mrežama: