02.04.2019. održano je prvo savjetovanje Radionice “Privrženost u odnosu s drugima” u sklopu projekta “I JA ĆU JEDNOG DANA BITI TATA – podrška očevima u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva” koji provodi Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo.

“Lakše je izgraditi snažnu djecu nego popravljati slomljene ljude.” davna je izreka socijalnog reformatora Fredericka Douglassa, koja vrijedi i danas. U radionici “Privrženost roditelja i djece” koja se održava 9. travnja 2019. polaznici će upoznati kako roditelji mogu svoju djecu učiniti snažnim ljudima, a kako ih slomiti za cijeli život. Pritom će imati prilike upoznati kako su njihovi roditelji uspostavljali privrženost s njima, odnosno kojem roditelju, ocu ili majci su u odrasloj dobi više privrženi, putem anonimne primjene upitnika IPPA (Inventory of Parent and Peer Attachment, preveden na hrvatski jezik). Na kraju će raspraviti koja sva područja roditeljske skrbi je potrebno ispitati da se može procijeniti privrženost djeteta s roditeljem.

Teme radionice u travnju : 

02.04.2019. “Privrženost kao lijepilo koje nas drži na okupu”

09.04.2019. “Privrženost roditelja i djece”

16.04.2019. “Privrženost između odraslih osoba”

30.04.2019. “Kako povećati suosjećanje i privrženost”

Izvođač : psiholog Bojan Klapčić, višegodišnji suradnik druge. Proveo preko 1400 opsežnih forenzičkih i vještačkih psihologijskih obrada i sudjelovao u preko 700 sudskih postupaka u sustavu socijalne skrbi. 

Radionice su besplatne za sve polaznike jer se troškovi podmiruju iz sredstava projekta. 

Mjesto i vrijeme održavanja : MO Horvati-Srednjaci Horvaćanska 54 od 20:00 – 21:30 h

Svaki polaznik na kraju radionice dobit će Potvrdu o sudjelovanju

Zbog ograničenosti prostora molimo da se na vrijeme javite za sudjelovanje.   

 

 

            

Podijelite na društvenim mrežama: