U četvrtak 29.02.2024.  u sklopu Završne konferencije “BAKU I DJEDA SVAKO DIJETE TREBA odvjetnik Hrvoje Jukić održao je predavanje „Pravo djece na viđanje baka i djedova“ u sklopu projekta “ODABRALI TATE – djeca u fokusu ”

Na zanimljivom predavanju u kojem je opisao kako 20 godina radi na sudovima gdje propagira ravnopravno roditeljstvo, podijelio je zanimljiva  iskustva osobe koji godinama radi sa roditeljima i članovima obitelji koji imaju problema sa ne viđanjem djece i unučadi.

Jako je zanimljiva bila interakcija sa sudionicima konferencije koji su postavljali konkretna pitanja kako i na koji način djedovi i bake mogu tražiti na sudovima pravo djece da ih viđaju te kakva je situacija u Zagrebu naspram manjih mjesta u Hrvatskoj.

Preporuka svima koji žele aktivno sudjelovati u životu svoje djece i biti ravnopravni roditelj u njihovom životu, da i dalje prate objave na našim stranicama te sudjeluju na našim radionicama. 

Projekt “ODABRALI TATE”  provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u sklopu Poziva za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2023. godinu.

Sve radionice u sklopu projekta, kao i individualna i grupna savjetodavna pomoć  su besplatni.

 

 

Podijelite na društvenim mrežama: