U projektu “I JA ĆU JEDNOG DANA BITI TATA – Podrška očevima u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva” , 08.01.2019. održana je prva od četiri radionice na temu “MANJE STRESA ZA VIŠE OSMIJEHA” koje se održavaju u siječnju , svaki utorak 20 :00 – 21 :30 u Horvaćanskoj 54. 
U ugodnoj atmosferi, uz razgovor i vježbe opuštanja sudionici su uživali u prvom susretu i savjetovanju : „Što je stres i kako se primjenjuje progresivna mišićna relaksacija“ . Sljedeći susret i savjetovanje  „Što su somatizacije i kako se primjenjuje autogeni trening“ dogovoren je za  sljedeći u utorak 15.01.2019. u 20 h.
Pridružio nam se tata Elvis Ella Ovono, autor slikovnice “Zar je loše imati doma dva”, koji trenutno živi u Belgiji i uz sve obaveze u Zagrebu našao je vremena da sa članovima udruge i drugim polaznicima sudjeluje u radionici. 
Zahvaljujemo Jabuka TV što je svojim dolaskom popratila 1.radionicu Projekta HURR-a, pokazujući time koliko je važna suradnja Udruge i medija, te važnost informirati javnost o jednom od najvećih problema današnjice, pokazujući svakog trena da je RAVNOPRAVNO RODITELJSTVO NAJBOLJI INTERES DJETETA.
 
Odlično iskustvo za sve, zanimljiv voditelj psiholog Bojan Klapčić, osmijesi na licima i vedro raspoloženje očekuju se i na idućim susretima.
 
Dobro došli i svi ostali u grupu za veljaču koja se već puni!
   

Podijelite na društvenim mrežama: