Projekt Ilica održava se 12. i 13. 09. 2020. u Zagrebu.  U subotu, 12. rujna održat će se samo zabavni program u večernjim satima, a u nedjelju 13. rujna bit će festival od 9:30 do 15 h, na kojem će uz mnoge sudionike sudjelovati i Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo. 

Projektom SRETNO DJETINJSTVO, kako smo nazvali naše aktivnosti,  želimo na pozitivnim primjerima pokazati kako djeca uz mamu i tatu provode sretno i veselo zajedničko vrijeme, koliko je za njihov odrastanje važna uloga oba roditelja, te kako je važno zajedništvo roditelja i kad oni nisu više u vezi ili braku.

U veselom okruženju Projekta Ilica uz druženja, crtanje i razgovor pokazat ćemo djeci i svima tokom dana koliko je važna suradnja roditelja i njihov zajednički rad sa djecom. Za djecu smo uz stručnu pomoć i naše volontere pripremili zabavni program i nagrade. 
Drago nam je da ćemo i mi svojim angažmanom doprinijeti ovom zanimljivom i pozitivnom projektu zajednice i zajedništva, čiji je slogan : MI SMO GRAD!

Tate i mame, djedovi i bake, dođite i dovedite djecu.  Vama ćemo ako je potrebno pružiti savjetodavnu pomoć a naše volonterke i volonteri uz crtanje, zabavu, nagrade i veselo druženje vašoj djeci pružit će divan dan u našoj Ilici !

Ovim putem pozivamo volontere da nam se pridruže u organizaciji i provedbi projekta. 

Zahvaljujemo dosadašnjim donacijama te se veselimo svakoj koja će pomoći u organizaciji i provedbi Projekta. Svi donatori će biti spomenuti tokom i na kraju provedbe Projekta

Veliko hvala organizatorima Projekt Ilica na prilici da sudjelujemo u ovom nadasve pozitivnom i zanimljivom događaju.

 

Podijelite na društvenim mrežama: