U nedjelju 27.12.2020. od 9:00 do 15:00  h Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo trebala je sudjelovati u Projektu Ilica.
Svojim Projektom SRETNO DJETINJSTVO željeli smo na pozitivnim primjerima pokazati kako djeca uz mamu i tatu provode sretno i veselo zajedničko vrijeme, koliko je za njihov odrastanje važna uloga oba roditelja, te kako je važno zajedništvo roditelja i kad oni nisu više u vezi ili braku. U veselom okruženju Projekta Ilica uz druženja, crtanje i razgovor pokazali bi našim aktivnostima koliko je važna suradnja roditelja i njihov zajednički rad sa djecom.   
 
Ilicu smo željeli obojati veselom izložbom SRETNO DJETINJSTVO sa crtežima djece naših članova te djece dječjeg vrtića Limač iz Gajnica. 
 
 
Ponosno smo željeli predstaviti projekt MaNaBu Movement kojem je cilj kroz niz aktivnosti djecu potaknuti na pozitivne konkretne akcije u zaštiti okoliša, potaknuti ih na zajedničku suradnju te bolje razumijevanje pozitivnih promjena u ponašanju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
No 18.12.2020. dolazi nam obavijest organizatora sa sljedećim sadržajem : 
 

“Dragi svi,

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju što ste zajedno s nama čekali konačnu odluku o zimskom izdanju Projekta Ilica: Q’Art koji se trebao održati 27.12.2020.

S obzirom na novouvedene mjere, s velikim žaljenjem primorani smo otkazati zimsko izdanje Projekta Ilica: Q’Art.

S realizacijom i organizacijom 5. godine Projekta Ilica: Q’Art planiramo organizirati četiri izdanja u 2021. godini.

Prvo izdanje sljedeće godine planiramo u proljeće, u nedjelju, 18. travnja 2021. godine. ” 

Sve aktivnosti HURR-a koje su planirane u zimskom izdanju Projekta Ilica prebacujemo na navedeni termin, o čemu će obavijesti pravovremeno biti stavljene ne našu web i fb stranicu. 

 

https://www.ravnopravno-roditeljstvo.com/

https://www.facebook.com/Ravnopravno

Sudjelovanje HURR-a u Projektu Ilica 13.09.2020. : 

 

 

 

  

Podijelite na društvenim mrežama: