24.10.2023. tajnica udruge Melita Požgaj i koordinator volontera gospodin Zvonko Grgec sudjelovali su na Okruglom stolu o razvoju volonterstva i u RH i mjerenje utjecaja koji je organizirao Volonterski centar Zagreb

Zajedno sa predstavnicima drugih udruga sudjelovali smo u strukturiranom dijalogu koji je  organiziran je u sklopu projekta Radius V a je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Informacije koje su nam podijelili u toku izuzetno zanimljivog i interaktivnog predavanja  pomoći će nam kao organizatorima volontiranja da još efikasnije pratimo i mjerimo pozitivan utjecaj volontera u našem okruženju.
Temelj održanja i napretka Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo su upravo volonteri, koji su većinom članovi udruge i korisnici naših projekata i aktivnosti, te je naš primjer inkluzivnog volontiranja prepoznat kao jedan od najboljih primjera kako volonteri grade, utječu i  sudjeluju  u radu udruge i njenom napretku.
Veliko hvala svim našim volonterima, oni su zajedništvo i snaga kojima gradimo bolje sutra za sve nas, a posebno za našu djecu.

Podijelite na društvenim mrežama: