Projekcija dokumnetarnog filma "Sine moj" i tribina "Otuđenje i manipuacija djecom"
[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][vc_column_text]U petak 10. svibnja u 20 sati i 30 minuta biti će projekcija dokumentarnog filma “Sine moj”. Kako piše u sinopsisu, jednog dana vračajući se umoran s posla, tata Dario imao je samo jednu želju, zagrliti sina. Dočekao ga je prazan dom i hladna tišina. 

Više od dvije godine, tata Dario iz Poreča putuje 1600 kilometara da bi barem jednom u dva mjeseca u hladnoj sobi centra za socijalni rad na dva sata  vidio sina. Svoju bol, tugu i razočaranje, nadu i ljubav prenio je u film koji želi podijeliti s nama. 

U sklopu projekcije filma “Sine moj” održat će se i tribina “Otuđenje i manipulacija djecom”

Dođite i putujmo zajedno s tatom Dariom k njegovom sinu. U sklopu projekcije filma održat će se i tribina na kojoj će sudjelovati sljedeći gosti sa svojim temama.

Melita Požgaj, tajnica Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo s temom “Ravnopravno roditeljstvo – najbolji interes djece“. Zatim će prisustvovati i Bojan Klapčić, psiholog s temom “Otuđivanje kao psihićko nasilje nad djecom“, te Križo Katinić psiholog i psihoterapeut koji će govoriti o roditeljstvu i odrastanju djece razdvojenih roditelja

Ulaz na obje aktivnosti je slobodan. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Podijelite na društvenim mrežama: