18.02.2021. tata Juraj u Karlovcu je u gradskoj knjižnici “Ivan goran Kovačić u ime HURR-a otvorio  info točku sa osnovnim informacijama o Udruzi  i projektu ManaBu Movement. 
Između ostalog i informacija : 

” MaNaBu Movement i Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo u Hrvatskoj organiziraju niz akcija s ciljem osnaživanja djece, pozivajući ih da se udruže, surađuju te da zajedno učine pozitivan iskorak za zajednicu i svoju planetu. Cilj MaNaBu Movementa je naučiti djecu koliko bitnu ulogu imaju kao ljudi u ovom kompleksnom i nadasve povezanom eko-sustavu te da otkriju mnoge načine na koje mogu koristiti svoje sposobnosti da čine dobro, kao pojedinci ili zajednica. POZIVNICA ! 

Očistimo zajedno parkiće diljem Hrvatske da naša djeca imaju sigurno mjesto za igru. Registriraj svoje ime i navedi ime parkića koji želiš očistiti te nam isto pošalji na [email protected] kako bi ti dostavili sve potrebne informacije ”

Nekoliko dana poslije javila se mama Zdravka koja je našla letak u knjižnici te ponudila da će sa prijateljicom i djecom čistit  parkove i zelene površine gradskog kvarta Grabri

Bravo mame i tate, bravo mali heroji Adrian, Mia i Laura ?☀❤?

 

 
 
 
 

Podijelite na društvenim mrežama: