Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo provodi projekte ODABRALI TATE  i ODABRALI MAME I TATE
 
ODABRALI TATE –– ravnopravno roditeljstvo najbolji interes djece provodi se od 01.09.2021. do 30.06.2022. Nizom aktivnosti pruža  se pomoć očevima da osvijeste svoju ulogu u roditeljstvu, da kao ravnopravni roditelj mogu i trebaju sudjelovati u životu svoga djeteta, a pružit će se pomoć i podrška u poboljšanju odnosa među samim roditeljima. Financiran od Središnji državni ured za demografiju i mlade te su sve radionice BESPLATNE.  Održavaju se u MO Horvati Srednjaci. Horvaćanska cesta 54 Zagreb. 
 
ODABRALI MAME I TATE -provodi se od 01.12.2021. do 31.03.2022. godine . Cilj je  unapređenje i zaštita prava djece te osnaživanje kapaciteta i podrška obitelji. Financiran iz proračuna Grada Zagreba. Sve radionice su BESPLATNE. Održavaju se preko zoom platforme. 
 
 
Termini radionica  za ožujak 2022. 
 
01.03.2022. utorak u 20 h MO psiholog Bojan Klapčić – ODABRALI TATE  ” Odgojni stilovi za uspješno roditeljstvo” 
 
11.03.2022. četvrtak u 17 h psiholog Bojan Klapčić preko zoom-a   – ODABRALI MAME I TATE “Zaštita najboljeg interesa djece i roditelja
 
15.03.2022. utorak u 20:00 MO Udruga životna linija – ODABRALI TATE “Poboljšanje kvalitete komunikacije”
 
24.03.2022. četvrtak u 17:30 h  Udruga Životna linija preko zoom-a – ODABRALI MAME I TATE “Društvena i obiteljska uključenost roditelja”
 
29.03.2022. utorak u 20 h MO Oliver Čanić – ODABRALI TATE “Što učiniti kad sam izložen ne ravnopravnom tretmanu u czss”
 
Za sva pitanja i dogovore molimo javite se na kontakte Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo 
 
Projekt “ODABRALI MAME I TATE” je financiran iz proračuna Grada Zagreba.
“Sadržaj svih publikacija u isključivoj je odgovornosti HURR-a i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba”

Projekt “ODABRALI TATE”  financira Središnji državni ureda za demografiju i mlade u sklopu Poziva za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2021. godinu.

Sve obavijesti o radionicama, edukativnoj, savjetodavnoj i psihosocijalnoj pomoći bit će pravovremeno dostupne na web stranici i fb stranici Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo.

Voditeljica projekata  : gđa Melita Požgaj

Mjesto provedbe projekta je Grad Zagreb, s time da će se savjetodavna pomoć putem mailova i telefona pružiti korisnicima iz cijele Hrvatske. 

Sve obavijesti o radionicama, edukativnoj, savjetodavnoj i psihosocijalnoj pomoći bit će pravovremeno dostupne na web stranici i fb stranici Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo.

 

SVE RADIONICE SU BESPLATNE. 

Podijelite na društvenim mrežama: