Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo provodi projekt ODABRALI TATE
 
ODABRALI TATE –– budućnost djece provodi se od 01.09.2022. do 30.06.2023. Nizom aktivnosti pruža  se pomoć očevima da osvijeste svoju ulogu u roditeljstvu, da kao ravnopravni roditelj mogu i trebaju sudjelovati u životu svoga djeteta, a pružit će se pomoć i podrška u poboljšanju odnosa među samim roditeljima. 
 
SVE RADIONICE SU BESPLATNE.  Održavaju se u MO Horvati Srednjaci. Horvaćanska cesta 54 Zagreb. 
 
Termini radionica  za listopad 2022. : 
 
18.10.2022. u 20 h odvjetnik Hrvoje Jukić : ” Prava roditelja na kontakte s djecom i načini ostvarivanja istih te prava baki i djedova u pogledu pokretanja postupka za viđanje unuka (neovisno o roditeljima)”
 

21.10.2022. u 17 h dipl. psiholog Bojan Klapčić :  “Moralni razvoj djece: kako djeca prosuđuju o dobru i zlu koje ih okružuje”

 
25.10.2022. u 20 h  dipl. sociologinja Ines Kovačić iz Udruge Životna linija : Grupa podrške
 
 
Za sva pitanja i dogovore molimo javite se na kontakte Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo 
 

Projekt “ODABRALI TATE”  financira Središnji državni ureda za demografiju i mlade u sklopu Poziva za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2022. godinu.  “Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”

Voditeljica projekata  : gđa Melita Požgaj

Mjesto provedbe projekta je Grad Zagreb, s time da će se savjetodavna pomoć putem mailova i telefona pružiti korisnicima iz cijele Hrvatske. 

Sve obavijesti o radionicama, edukativnoj, savjetodavnoj i psihosocijalnoj pomoći bit će pravovremeno dostupne na web stranici i fb stranici Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo.

Podijelite na društvenim mrežama: