08.11.2017. održan je sastanak u Hrvatskoj komori socijalnih radnika, Ilica 35 na kojem su nazočili u ime Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo predsjednik Oliver Čanić i tajnica Melita Požgaj te domaćini predsjednik HKSR- a Antun Ilijaš i voditeljica projektnog tima Martina Podobnik. 

Tema sastanka je bilo planiranje istraživanja naziva ” Iskustva očeva u postupku razvoda braka” te poziv Hrvatske komore socijalnih radnika da zajedno sa Udrugom i njenim članovima sudjeluju u tom istraživanju. 

Na meil Udruge 16.04.2018. stigao je konačni prijedlog te pozivnica za sve članove Udruge da sudjeluju. Obzirom da je to tema koja je itekako zanimljiva, pozivnicu na sudjelovanje Udruga je podijelila sa članovima i širom javnošću na fb i web stranici udruge. 

U nastavku je originalan poziv na sudjelovanje : 

Poštovani,

Pozivamo Vas da sudjelujete u istraživanju pod nazivom “Iskustva očeva u postupku razvoda braka” kojeg u suradnji provode Hrvatska komora socijalnih radnika te Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo s ciljem ispitivanja perspektive razvedenih očeva o postupku razvoda braka ili prekida izvanbračne zajednice u kojoj je rođeno maloljetno dijete te njihove suradnje sa socijalnim radnicima tijekom postupka.Konačna svrha provedbe ovog istraživanja je podizanje kvalitete međusobne suradnje.

Anketnom upitniku možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

http://limesurvey.srce.hr/428284?lang=hr

Kako bi rezultati bili vjerodostojni, iznimno je važno da na svako pitanje odgovorite iskreno i u potpunosti, odnosno da do kraja ispunite upitnik. Želimo Vas podsjetiti kako je upitnik anoniman, te u njemu nema točnih ili netočnih odgovora, a podaci dobiveni istim koristit će se isključivo u svrhu istraživanja te osmišljavanje relevantnih stručnih skupova i edukacija za razvedene očeve i socijalne radnike.

Lijep pozdrav,

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo
Hrvatska komora socijalnih radnika

Podijelite na društvenim mrežama: