U Pučkom otvorenom učilištu Velika gorica  otvorene su nove info točke na kojoj se mogu naći sve informacije o Hrvatskoj udruzi za ravnopravno roditeljstvo te o projektu MaNaBu Movement.  Osnovne informacije svi korisnici mogu naći na odjelu Gradske knjižnice Velike Gorice,  te u veseloj Dječjoj knjižnici.

MaNaBu Movement i Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo u Hrvatskoj organiziraju niz akcija s ciljem osnaživanja djece, pozivajući ih da se udruže, surađuju te da zajedno učine pozitivan iskorak za zajednicu i svoju planetu. Cilj MaNaBu Movementa je naučiti djecu koliko bitnu ulogu imaju kao ljudi u ovom kompleksnom i nadasve povezanom eko-sustavu te da otkriju mnoge načine na koje mogu koristiti svoje sposobnosti da čine dobro, kao pojedinci ili zajednica. 

Velika zahvala divnim djelatnicama Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica koje su nam ponudile suradnju i vjerujemo da nas čeka lijepo druženje i zajednička suradnja. 

POZIVNICA ! 

Očistimo zajedno parkiće diljem Hrvatske da naša djeca imaju sigurno mjesto za igru. Registriraj svoje ime i navedi ime parkića koji želiš očistiti te nam isto pošalji na [email protected] kako bi ti dostavili sve potrebne informacije 

https://manabumovement.com/ 

https://www.facebook.com/MaNaBuMovement/

 

 

              

 

 

 

 

 

Podijelite na društvenim mrežama: