30.11.2021. u sklopu projekta “ODABRALI TATE – ravnopravno roditeljstvo najbolji interes djece” otvorena je info točka u MO Horvati-Srednjaci u Zagrebu. 

Zahvalni smo Gradu zagrebu koji nam je omogućio privremeno korištenje prostorije u MO Horvati-Srednjaci u kojima u točno određene dane u tjednu po sklopljenom Ugovoru koristimo divan, topao i funkcionalan prostor za naše sastanke, druženja, medijske istupe a što je najvažnije za provedbu radionica u sklopu projekta ODABRALI TATE

Projekt ODABRALI TATE  traje od 01.09.2021. do 30.06.2022. Svrha mu je poticanje očeva na veću uključenost u obiteljski život i aktivniju roditeljsku ulogu te na rodnu ravnopravnost unutar obitelji. Projekt se provodi na području Zagreba i Zagrebačke županije, no savjetodavna pomoć i podrška, putem telefona i interneta, pružati će se očevima u cijeloj Hrvatskoj. Vjerujemo da će se otvaranjem info točaka pružiti korisnicima osnovne informacije o projektu, o načinu kako da se pridruže brojnim aktivnostima te kako da potraže pomoć i podršku u Hrvatskoj udruzi za ravnopravno roditeljstvo. 

Projekt je financirao Središnji državni ureda za demografiju i mlade u sklopu Poziva za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2021. godinu. Sve radionice su BESPLATNE. 

Podrškom kampanje ODABRALI TATE dajemo podršku svim tatama i mama i članovima obitelji da odaberu za svoju djecu SRETNO DJETINJSTVO

Podijelite na društvenim mrežama: