Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo u sklopu  projekat SRETNO DJETINJSTVO – osnaživanje roditelja i djece kroz podršku u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva aktivirala je INFO TOČKU na lokaciji Knjižnica Voltino, Ulica Dragutina Golika 36. 

 

Zahvaljujući ljubaznosti djelatnica Knjižnice Voltino od 19.10.2020. nadalje na pultu uz ostale informacije možete naći i promotivni letak HURR-a sa svim osnovnim informacijama kako i na koji način nam se možete obratiti za pomoć, te kako ostvariti zaštitu prava djece na oba roditelja u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva kao njihovog najboljeg interesa. 

O svim aktivnostima koje se provode u knjižnici Voltino pogledajte na njihovoj stranici : http://www.kgz.hr/hr/knjiznice/knjiznica-voltino/92

Molimo naše članove, simpatizere i sve kojima je zaštita prava  djece prioritet da nam se jave, kako bi takve INFO točke mogli postaviti u drugim dijelovima Zagreba i  u gradovima Hrvatske, obzirom da su naši članovi iz cijele Hrvatske te im je pomoć u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva itekako potrebna. 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Podijelite na društvenim mrežama: