Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo u sklopu  projekata SRETNO DJETINJSTVO – osnaživanje roditelja i djece kroz podršku u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva te  MaNaBu Movement aktivirala je INFO TOČKU na lokaciji Gradska knjižnica “Antun Kovačić” u Zaprešiću.

 

Zahvaljujući suradnji sa vrlo ljubaznim djelatnicama knjižnice, posebno gđi Ivanki Blažević Kiš od 30.10.2020. nadalje na pultu uz ostale informacije možete naći i promotivni letak HURR-a sa svim osnovnim informacijama kako i na koji način nam se možete obratiti za pomoć, te kako ostvariti zaštitu prava djece na oba roditelja u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva kao njihovog najboljeg interesa. Također se na pultu nalaze i osnovne informacije o MaNabu Movementu koji potiče razvoj vještina, odgovornosti te poduzetnosti kod djece i mladih kroz kvalitetne edukativno-zabavne materijale te konkretne akcije. Potiče kod djece razvoj kritičkog razmišljanja, izvrsnosti i pokazuje im koliko značaju ulogu mogu imati u razvoju jedne bolje budućnosti te biti uzor drugima. 

O svim aktivnostima koje se provode u Gradskoj knjižnici u Zaprešiću pogledajte na njihovoj stranici  : http://www.kgz.hr/hr/knjiznice/gradska-knjiznica-ante-kovacica-zapresic/62

Molimo naše članove, simpatizere i sve kojima je zaštita prava  djece prioritet da nam se jave, kako bi takve INFO točke mogli postaviti u drugim dijelovima Zagreba i  u gradovima Hrvatske, obzirom da su naši članovi iz cijele Hrvatske te im je pomoć u ostvarivanju ravnopravnog roditeljstva itekako potrebna. 

 

                                                                                                                                                                                                                                                         

                                                                         

 

  

                                                                                                                 

Podijelite na društvenim mrežama: