U Društvenom centru Prečko na adresi Josipa Slavenskog 7 otvorena je nova info točka na kojoj se mogu naći sve informacije o udruzi te o projektu MaNaBu Movement. 

MaNaBu Movement i Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo u Hrvatskoj organiziraju niz akcija s ciljem osnaživanja djece, pozivajući ih da se udruže, surađuju te da zajedno učine pozitivan iskorak za zajednicu i svoju planetu. Cilj MaNaBu Movementa je naučiti djecu koliko bitnu ulogu imaju kao ljudi u ovom kompleksnom i nadasve povezanom eko-sustavu te da otkriju mnoge načine na koje mogu koristiti svoje sposobnosti da čine dobro, kao pojedinci ili zajednica. 

POZIVNICA ! 

Očistimo zajedno parkiće diljem Hrvatske da naša djeca imaju sigurno mjesto za igru. Registriraj svoje ime i navedi ime parkića koji želiš očistiti te nam isto pošalji na [email protected] kako bi ti dostavili sve potrebne informacije 

https://manabumovement.com/ 

https://www.facebook.com/MaNaBuMovement/

 

 

                                                                                                                

 

Društveni centar Prečko počeo je sa svojim aktivnostima početkom rujna ove godine. Građanima je dostupan u svrhu unaprjeđenja kvalitete života i socijalne uključenosti, poticanja na cjeloživotno obrazovanje, unaprjeđenje zdravlja i prevencije bolesti, uključivanja na tržište rada te općenito kvalitetnijeg provođenja vremena u lokalnoj zajednici. 

Veselimo se budućoj suradnji te zajedničkim akcijama čišćenja parkića uz pomoć lokalne zajednice. 

Aktivnosti koje su trenutno dostupne zainteresiranom lokalnom stanovništvu koje se odvijaju u Društvenom centru Prečko i na koje su građani slobodni prijaviti se i prisustvovati vidljive su na linku   : https://www.facebook.com/Dru%C5%A1tveni-centar-Pre%C4%8Dko-126043842318644/

https://www.muh.hr/drustveni-centar-precko?fbclid=IwAR0ejajgvh5FREYYGY1Q3rT1Y1r8suRoic6s5rsj_B8u2IQeWoObNDy4REQ

“Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Matice umirovljenika Hrvatske. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom dokumentu isključiva su odgovornost Matice umirovljenika Hrvatske i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. ” 

 

                                       

 

 

Podijelite na društvenim mrežama: