MaNaBu pokret je neprofitna organizacija posvećena osnaživanju djece, pozivajući ih da se udruže, surađuju i danas pozitivno utječu na planetu i zajednicu. Ona nadopunjuje MaNaBu platformu s vizijom za podizanje pozitivnih budućih lidera. Cilj Pokreta je osvijestiti djecu o utjecaju koji imaju na okoliš oko sebe kao pojedinca i kao grupa. https://manabu.eu/

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo već se 10 godina zalaže na pravo djece na podjednaku ljubav i brigu roditelja. Cilj naše udruge je promicanja ravnopravnog roditeljstva, zaštita prava djeteta na cjelovitu obitelj, bez obzira na to žive li roditelji zajedno ili ne. Želimo da društvo razumije i učinkovito rješava probleme koji ometaju ili sprječavaju ravnopravno roditeljstvo, želimo da djeca uživaju u svome pravu na oba roditelja osiguranom Europskom konvencijom za ljudska prava, te da državne institucije počnu raditi za djecu a ne protiv njih.

 

MaNaBu vjeruje da svako dijete na svijetu zaslužuje pravo na obrazovanje. Njihova vizija je pružiti pristupačne mogućnosti  svakom djetetu  da dosegne svoj puni potencijal kroz igru, praktične vještine, obrazovanje i životna iskustva izvan učionice, te da im pomogne u izgradnji svijeta u kojem su dobrota, održivost i univerzalni prosperitet temeljni temelji na kojima je izgrađen ovaj svijet.

 

MaNaBu ima za cilj da kroz igru ​​putem različitih digitalnih i stvarnih kanala educira djecu o mnogim izazovima sa kojima se svijet danas suočava, s ciljem da ih osposobi da postanu budući lideri i doživotni agenti za pozitivne promjene.

Pozitivne promjene u društvu i bolja budućnost za našu djecu cilj su MaNaBu pokreta i Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstva, zato ovim putem i u narednom vremenu otvoreno ćemo podržati sve akcije ovog nadasve pozitivnog i hvale vrijednog pokreta. 

 

 

 

     

 

Podijelite na društvenim mrežama: