U utorak 19.12.2023. Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo organizirala je završno druženje u 2023.godini za sve članove, prijatelje, suradnike i sve koji podržavaju aktivnosti udruge i njen cilj i misiju :  promicanje i zaštita prava djece na cjelovitu obitelj bez obzira da li roditelji žive zajedno te ravnopravno roditeljstvo koje će garantirati svakom djetetu ravnopravnu ljubav, brigu i obaveze oba roditelja, mame i tate.

Prostorije MO Horvati Srednjaci bile su gotovo premale za brojne drage ljude koji su nam se pridružili da zajedno obilježimo kraj 2023.godine, podijelimo iskustva, planiramo budućnost, zahvalimo na prijateljstvu, suradnji i zajedništvu koje gradimo godinama.

Dolazak brojnih roditelja i prijatelja iz Zagreba i drugih gradova Hrvatske potvrdio je snagu naše udruge te važnost rada kojim više od 14 godina nastojimo zaštititi prava djece na ravnopravnu ljubav i brigu oba roditelja.

Posebno su nas razveselili predstavnici raznih udruga : Ines Kovačić, potpredsjednica Udruge Životna linija; Snježana Štefanac i Boro Ranitović iz Udruge DO Centar; Danijela i Tomislav Vukov iz Udruge Čisteći medvjedići; Goran Ladišić iz Projekt O2, Suzana Kulišić iz Udruge invalida rada Zagreba te Iztok Ivančić, predsjednik društva DOOR iz Slovenije

Podijelite na društvenim mrežama: