Međunarodna organizacija za ravnopravno roditeljstvo Daddyhood Europe   iz Švedske podržala je kampanju  ODABRALI TATE Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo. 
 
Tata Marino Manzoni , jedan od osnivača Daddyhood Europe u ime njihove Međunarodno priznate organizacije za ravnopravno roditeljstvo dao je podršku kampanji ODABRALI TATE koju je inicirala i koju provodi HRVATSKA UDRUGA ZA RAVNOPRAVNO RODITELJSTVO
Projekt je financirao Središnji državni ureda za demografiju i mlade u sklopu Poziva za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2021. godinu.
Na poziv Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo 28.09.2021. u MO Horvati Srednjaci predstavio je organizaciju Daddyhood Europe. Nakon pozdravnog govora te predstavljanja projekta ODABRALI TATE od strane tajnice Melita Požgaj te njene dobrodošlice i zahvale na dolazak svih prisutnih, tata Marino je ukratko predstavio DaddyHood Europe .  Spomenuo je zajedničke ciljeve obje organizacije te je uz projekciju kratkih filmova predstavio i njihove projekte Dadathlon i Daddyhood Adventure za čiju izradu i daljnju promociju još uvijek prikupljaju sredstva putem crowdfunding kampanje:
Naglasio je  da će se sva sredstva prikupljena ovom kampanjom iskoristiti za izradu i promociju dokumentarnog filma kojima žele razbiti stereotipe i predrasude te prikazati kako su tate jednako važni i sposobni brinuti se o djeci. 
 
U toku predavanje i interakcije sa članovima udruge i drugim prisutnima naglašeni su zajednički ciljevi Daddyhood Europe  i Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo, potvrđene su poražavajuće statističke brojke o ravnopravnoj roditeljskoj skrbi u Hrvatskoj te na koji način bi se to moglo promijeniti. Dogovorena je buduća zajednička suradnja te želja za nove zajedničke aktivnosti i projekte. 
 
Cijelo večernju aktivnost snimila je ekipa Z1TV te su je prenijeli u emisiju “S druge strane”  koja se prikazuje jednom tjedno a cilj joj je da prikaže pozitivne i dobre priče koje se teško probijaju do šire javnosti kroz zanimljivo snimljene, pripremljene i plasirane priloge. 
 
Nakon ugodnog druženja tati Marinu predani su pokloni u ime Udruge te poklon Gorana Ladišića, predstavnika Projekt O2 kojima se također zahvaljujemo na podršci i suradnji. 
 
Dobra organizacija i vidljivost u medijima rezultat je suradnje sa Mijom Bednaž i njenom tvrtkom Imam Feeling kojoj se zahvaljujemo na profesionalnosti, pozitivi, dobroj suradnji te svim lijepim riječima i aktivnostima kojima prati našu kampanju ODABRALI TATE. 
 
                   
 
 
 
       
 
 
 
 
 
 

Podijelite na društvenim mrežama: