„Na Božić 25.12.2017. oko 10 h stajao sam u redu u Policijskoj postaji Dubrava Zagreb. Ispred mene još 2 čovjeka, nas trojica tata koji smo došli u policiju iz istog razloga…..i ovaj Božić nećemo vidjeti svoju djecu jer njihove mame to brane….“

Ovo je jedna od brojnih poruka koje su nam stizale za ove božićne i novogodišnje blagdane koji su svima drugima veselje samo ne očevima koji žele samo jedno…biti tate svojoj djeci, dati im poklon, poželjeti im sreću i biti uz njih. 
Tako se dani sreće, zajedništva, ljubavi pretvaraju u bol, patnju, nepravdu. 
No, znajte NISTE SAMI ! Ne zatvarajte se u svoju osamu i bol, budite dio naše borbe za dječja prava, javite se u Udrugu, dođite na sastanke i jedni drugima savjetima i podrškom ojačajte sami sebe i pomozite djeci u ostvarivanju njihovih prava ! 
Ovim tatama da su se javili ranije, postavili bi puno pitanja : Imate presudu ? Jeste zvali policiju? Na koji broj ? Jeste tražili izlazak na teren? Jeste imali uz sebe svjedoka? Tražili zapisnik? Sve su to pitanja čiji odgovori bi Vas doveli do nekog rješenja, jer svaka situacija je drugačija. No, za sljedeći put znali bi što da napravite. Zato…učlanite se u Hrvatsku udrugu za ravnopravno roditeljstvo i postignemo zajednički cilj….ZAŠTITA PRAVA DJECE NA OBA RODITELJA !!!

Podijelite na društvenim mrežama:

Komentirajte!

  1. nikola rupert 5. rujna 2018. at 20:48 - Reply

    Covijek u svom tom ludilu nezna ni sam sta mu se desava….Da sam znao a nisam tek krece borba za vlastito dijete…SVI SU PROTIV NAS I POLICIJA I CENTAR SVI REDOM NA TEMELJU ISKAZA JEDNE ZENE LINCUJU BEZ DOKAZA PRE STRASNO STA JE MOGUCE U NASOJ DRZAVI…..

Povezane objave