TATE TRAŽE PRAVDU ZA SVOJU DJECU – 08.10.2019. DAN OTVORENIH VRATA SABORA

Facebooktwitter

Služba za građane Hrvatskoga sabora već tradicionalno prigodom obilježavanja Dana neovisnosti 08.10.2019.  organizirala manifestaciju Dan otvorenih vrata Hrvatskoga sabora.

Sabor je tako svoja vrata za građane otvorio i ove godine koji su uz stručno vodstvo mogli razgledati dvorane i druge radne i protokolarne prostore Hrvatskoga sabora koji nisu dio uobičajenih programa obilaska za posjetitelje.

Nakon vođenog obilaska Sabora, građani su imali prigodu sudjelovati na svojevrsnom aktualcu s državnim vrhom u sabornici, a tu su priliku iskoristili da im postavljaju razna pitanja, kako osobne naravni vezano uz svoje neriješene imovinsko-pravne odnose, neriješene statuse, alimentacije, bračne probleme, tako i “nacionalna” pitanja. Na ova osobna pitanja premijer i ministri im nisu mogli odmah odgovarati, pa su građani pozvani da nakon događaja resorne ministre detaljnije upoznaju sa svojim problemima.

Pravdu za svoju djecu u Saboru su potražili tata Dario iz Poreča i tata Zvonko iz Zagreba. 

 

          

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/mnostvo-gra-ana-zavirilo-u-sabor-ovo-ce-biti-vjerojatno-jedan-od-najposjecenijih-dana-otvorenih-vrata-1350788 – www.vecernji.hr

Odgovori