KALENDAR DOGAĐANJA – STUDENI 2022.

Facebooktwitter
Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo provodi projekte ODABRALI TATE
 
ODABRALI TATE –– budućnost djece provodi se od 01.09.2022. do 30.06.2023. Nizom aktivnosti pruža  se pomoć očevima da osvijeste svoju ulogu u roditeljstvu, da kao ravnopravni roditelj mogu i trebaju sudjelovati u životu svoga djeteta, a pružit će se pomoć i podrška u poboljšanju odnosa među samim roditeljima. 
 
SVE RADIONICE SU BESPLATNE.  Održavaju se u MO Horvati Srednjaci. Horvaćanska cesta 54 Zagreb. 
 
Termini radionica  za studeni 2022. : 
 
15.11.2022. u 20 h dipl. psiholog Bojan Klapčić : ” Ispitni i istražni protokoli namijenjeni djeci – kako se djeca saslušavaju u različitim postupcima ” 
 
22.11.2022. u 20 h dipl. odvjetnik Hrvoje Jukić : ” Put od Općinskog suda do Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu “
 
29.11.2022. u 20 h dipl. sociologinja Ines Kovačić iz Udruge Životna linija : Grupa podrške
 
 
 
Za sva pitanja i dogovore molimo javite se na kontakte Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo 
 

Projekt “ODABRALI TATE”  financira Središnji državni ureda za demografiju i mlade u sklopu Poziva za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2022. godinu.  “Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.”

Voditeljica projekata  : gđa Melita Požgaj

Mjesto provedbe projekta je Grad Zagreb, s time da će se savjetodavna pomoć putem mailova i telefona pružiti korisnicima iz cijele Hrvatske. 

Sve obavijesti o radionicama, edukativnoj, savjetodavnoj i psihosocijalnoj pomoći bit će pravovremeno dostupne na web stranici i fb stranici Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo.

Odgovori