INFO TOČKA OŠ “ANTUN MIHANOVIĆ” – NOVA KAPELA, BATRINA – MaNaBu I HURR

Facebooktwitter

U  Osnovnoj školi “Antun Mihanović” u Novoj Kapeli, Batrina otvorena je nova info točka na kojoj se mogu naći sve informacije o Hrvatskoj udruzi za ravnopravno roditeljstvo te o projektu MaNaBu Movement.  Vjerujemo da će uskoro krenuti zajednička suradnja škole i Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo u provedbi MaNaBu Movement-a. 

MaNaBu Movement i Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo u Hrvatskoj organiziraju niz akcija s ciljem osnaživanja djece, pozivajući ih da se udruže, surađuju te da zajedno učine pozitivan iskorak za zajednicu i svoju planetu. Cilj MaNaBu Movementa je naučiti djecu koliko bitnu ulogu imaju kao ljudi u ovom kompleksnom i nadasve povezanom eko-sustavu te da otkriju mnoge načine na koje mogu koristiti svoje sposobnosti da čine dobro, kao pojedinci ili zajednica. 

Velika zahvala tati Berislavu koji je kontaktirao školu, podijelio promotivne letke i pružio osnovne informacije o projektu te zahvala ravnateljici na iskazanoj dobroj volji da se leci izlože u školi. 

POZIVNICA ! 

Očistimo zajedno parkiće diljem Hrvatske da naša djeca imaju sigurno mjesto za igru. Registriraj svoje ime i navedi ime parkića koji želiš očistiti te nam isto pošalji na [email protected] kako bi ti dostavili sve potrebne informacije 

https://manabumovement.com/ 

https://www.facebook.com/MaNaBuMovement/

 

Odgovori