U nedjelju 13.09.2020. od 10 do 16 h Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo PROJEKTOM SRETNO DJETINJSTVO sudjelovala je u Projektu Ilica.
Projektom SRETNO DJETINJSTVO željeli smo  na pozitivnim primjerima pokazati kako djeca uz mamu i tatu provode sretno i veselo zajedničko vrijeme, koliko je za njihov odrastanje važna uloga oba roditelja, te kako je važno zajedništvo roditelja i kad oni nisu više u vezi ili braku. U veselom okruženju Projekta Ilica uz druženja, crtanje i razgovor pokazali smo i svima koliko je važna suradnja roditelja i njihov zajednički rad sa djecom.

Za našim štandom članovi udruge pružali su zainteresiranima informacije o radu udruge te savjetodavnu pomoć. Djeca su veselim bojama obojala  taj dio Ilice i za to su dobila vrijedne nagrade. 

Mama Tamara Budisavljević diplomirani je psiholog i uz svakodnevan rad sa djecom u nedjelju 13.09.2020. odlučila je volontirati i svoje vrijeme, iskustvo i dobrotu pokloniti djeci i svima nama koji smo sudjelovali u Ilici na projektu SRETNO DJETINJSTVO.

Juraj Požgaj iz volonterskog centra Zagreb pomogao nam je u organizaciji i provedbi projekta. 

Tata Stipe je dao idejno rješenje za vesele magnetiće. 

Tata Zvonko svojim volontiranjem pomogao nam je puno u organizaciji i provedbi. 

 

Zahvaljujemo svima koji su pomogli, članovima i volonterima, te zahvala djeci na predivnim crtežima.  Krajem 2020. organizirat ćemo javnu izložbu dječjih radova SRETNO DJETINJSTVO o ćemu ćemo na vrijeme poslati obavijest.

Zahvala tvrtkama Hartmann d.o.o. ; Matram d.o.o. ; FED d.o.o. ;  Tiskari 5.BOJA  na donacijama i dobroj poslovnoj suradnji. 

Veliko hvala Projekt Ilica na suradnji i nadamo se novim projektima i druženjima

Drago nam je da smo i mi svojim angažmanom doprinjeli ovom zanimljivom i pozitivnom projektu zajednice i zajedništva, čiji je slogan : MI SMO GRAD!

 

https://www.facebook.com/events/1621150518056746/

Podijelite na društvenim mrežama: